skip to Main Content
In verband met de veiligheid van onze collega’s en uw gezondheid halen we tot nader order geen goederen bij u op

Let op: aanmelden goederen tijdelijk niet mogelijk!

In verband met het coronavirus, de dringende adviezen van de overheid, uw gezondheid en die van onze medewerkers, is het voorlopig niet meer mogelijk om goederen bij u thuis op te halen. Het is nog wel mogelijk om spullen in te leveren in de volgende winkels Kringloop Neherkade, Kringloop Zwedenburg, Store Rijswijk en Outlet Store (Loosduinen). Hierbij houden we ons natuurlijk aan de richtlijnen van RIVM.

Zodra de situatie veranderd dan laten wij dat direct weten via onze social media kanalen en website. Dank voor uw begrip!

Wij zijn er voor u!

U kunt een afspraak met ons maken om de tweedehands goederen gratis bij u thuis op te laten halen, ook op zaterdagen. We accepteren alleen goederen die niet zwaar beschadigd zijn en geschikt zijn voor verkoop in een van onze kringloopwinkels. Kunnen de artikelen een tweede leven krijgen binnen de kringloop, dan neemt onze chauffeur de goederen mee.

Onze medewerker kan in overleg met het hoofdkantoor eventuele beschadigde artikelen, die niet verkoopbaar zijn, afkeuren. We recyclen  graag tweedehands goederen, voor grofvuil kunt u contact opnemen met de gemeente. Onze chauffeurs gaan vanzelfsprekend uiterst voorzichtig om met de spullen in uw woning of opslagruimte. Twijfelt u of een artikel onbeschadigd in de vrachtwagen wordt geladen? Dan raden we u aan de spullen zelf naar buiten te begeleiden of neer te zetten.

Neem voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak contact op via het contactformulier. Telefonisch zijn we bereikbaar via 070-335 11 55. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@kringloopdenhaag.nl.

Heb je een vraag of wil je iets laten ophalen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur jouw vraag naar info@kringloopdenhaag.nl. Voor het maken van een ophaalafspraak kun je ons ook telefonisch bereiken op 070 335 11 55.
Kringloop Den Haag, al 25 jaar uw betrouwbare kringlooporganisatie!