skip to Main Content

Door de corona lockdown en de tijdelijke sluiting van onze winkels rijdt de ophaaldienst van Kringloop Den Haag een aangepast rooster. Hierdoor hebben we minder ophaalmogelijkheden en kan de ophaaltijd langer zijn dan normaal. Excuses hiervoor.

Wij zijn er voor u!

U kunt een afspraak met ons maken om de tweedehands goederen gratis bij u thuis op te laten halen, ook op zaterdagen. We accepteren alleen goederen die niet zwaar beschadigd zijn en geschikt zijn voor verkoop in een van onze kringloopwinkels. Kunnen de artikelen een tweede leven krijgen binnen de kringloop, dan neemt onze chauffeur de goederen mee.

Onze medewerker kan in overleg met het hoofdkantoor eventuele beschadigde artikelen, die niet verkoopbaar zijn, afkeuren. We recyclen  graag tweedehands goederen, voor grofvuil kunt u contact opnemen met de gemeente. Onze chauffeurs gaan vanzelfsprekend uiterst voorzichtig om met de spullen in uw woning of opslagruimte. Twijfelt u of een artikel onbeschadigd in de vrachtwagen wordt geladen? Dan raden we u aan de spullen zelf naar buiten te begeleiden of neer te zetten.

Neem voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak contact op via het contactformulier. Telefonisch zijn we bereikbaar via 070-335 11 55. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@kringloopdenhaag.nl.

  • Voeg een foto van het artikel of het product toe, zodat wij kunnen controleren of de spullen aan onze kwaliteitseisen voldoen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.