skip to Main Content

Vanaf heden is ons ophaalservice- en bezorgservice weer aangepast beschikbaar. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de veiligheidsmaatregelingen en richtlijnen van RIVM.

In verband met de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en onze klanten gelden de volgende regels:

  • Klanten en medewerkers moeten een onderlinge afstand van minimaal 1.5 meter in acht nemen.
  • Onze ophaalservice haalt tijdelijk alleen spullen op na overleg
  • Voor een bezorging geldt dat wij de producten tijdelijk brengen tot aan je voordeur.
  • Onze medewerkers blijven buiten en zullen niet bij een huis of gebouw naar binnen gaan.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op via het ophaalformulier. Telefonisch zijn we bereikbaar via 070-335 11 55. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@kringloopdenhaag.nl.

Spullen brengen

Ben je in de gelegenheid om de spullen zelf bij ons af te geven. Dan is dat mogelijk om deze af te geven bij de volgende winkels: Kringloop Neherkade, Kringloop Zwedenburg, Store Rijswijk, Outlet Store (Loosduinen), Kringloop Weimarstraat.

Wij zijn er voor u!

U kunt een afspraak met ons maken om de tweedehands goederen gratis bij u thuis op te laten halen, ook op zaterdagen. We accepteren alleen goederen die niet zwaar beschadigd zijn en geschikt zijn voor verkoop in een van onze kringloopwinkels. Kunnen de artikelen een tweede leven krijgen binnen de kringloop, dan neemt onze chauffeur de goederen mee.

Onze medewerker kan in overleg met het hoofdkantoor eventuele beschadigde artikelen, die niet verkoopbaar zijn, afkeuren. We recyclen  graag tweedehands goederen, voor grofvuil kunt u contact opnemen met de gemeente. Onze chauffeurs gaan vanzelfsprekend uiterst voorzichtig om met de spullen in uw woning of opslagruimte. Twijfelt u of een artikel onbeschadigd in de vrachtwagen wordt geladen? Dan raden we u aan de spullen zelf naar buiten te begeleiden of neer te zetten.

Neem voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak contact op via het contactformulier. Telefonisch zijn we bereikbaar via 070-335 11 55. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@kringloopdenhaag.nl.

Heb je een vraag of wil je iets laten ophalen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur jouw vraag naar info@kringloopdenhaag.nl. Voor het maken van een ophaalafspraak kun je ons ook telefonisch bereiken op 070 335 11 55.
Kringloop Den Haag, al 25 jaar uw betrouwbare kringlooporganisatie!