Skip to content

Buiten de ophaaldienst kunt u bij de locaties van Kringloop Den Haag ook goederen langsbrengen. Heeft u goederen staan voor de Kringloop maar is dit qua hoeveelheid niet genoeg voor de ophaaldienst of vind u het gewoon fijner, om wanneer het u uitkomt, goederen langs te brengen? Dan kan dit uiteraard bij onze winkellocaties of ons magazijn in Rijswijk.

Het brengen van goederen is mogelijk tijdens de openingstijden van de locatie. Openingstijden kunt u vinden onder het kopje locaties op deze website.

Uiteraard geldt bij het langsbrengen van goederen dat deze bruikbaar moeten zijn voor hergebruik. Kapotte, beschadigde, vervuilde goederen hebben wij helaas ook geen bestemming voor.

Als u grotere partijen goederen of meubels komt brengen naar een van onze winkellocaties raden wij aan om de winkel van te voren even te bellen. De winkel kan hier dan rekening mee houden en zorgen dat er genoeg ruimte en personeel is om uw goederen aan te nemen.

Wanneer u goederen langsbrengt spaart u ook gelijk voor korting op toekomstige aankopen bij de winkels van Kringloop Den Haag.

Kringloop Nederland spaarsysteem

Kringloop Den Haag is actief partner van het Kringloop Nederland spaarsysteem. Als u goederen bij ons langsbrengt of een aanschaf doet bij een van onze winkellocaties, heeft u de mogelijk om punten te sparen. Deze punten vertegenwoordigen een vaste waarde die u bij uw volgende aankoop in een van onze winkels kunt wisselen. Een spaarpunt is € 0,10 waard, u kunt de punten niet omwisselen voor een geldbedrag.

Bij het brengen van goederen krijgt u afhankelijk van de kwaliteit en bruikbaarheid punten bijgeschreven binnen de waarde van de categorie.

Bij de aankoop van goederen in onze winkels krijgt u bij elke €1,– die u besteed 1 punt bijgeschreven op uw spaarpas.

Voor meer informatie over het spaarprogramma kunt u terecht op www.kringloopspaarpas.nl, bij de kassa of informatiebalie van onze winkels. U kunt gebruik maken van de app om uw punten in te zien en de pas te gebruiken. Mocht u het fijn vinden, is er de mogelijkheid om een fysieke pas te gebruiken, dit kunt u bij de kassa regelen.

Heb je een vraag of wil je iets laten ophalen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur jouw vraag naar info@kringloopdenhaag.nl. Voor het maken van een ophaalafspraak kun je ons ook telefonisch bereiken op 070 335 11 55.
Kringloop Den Haag, al 25 jaar uw betrouwbare kringlooporganisatie!