Skip to content

Goederen laten ophalen

U kunt een afspraak met ons maken om de tweedehands goederen gratis bij u thuis op te laten halen, ook op zaterdagen. We accepteren alleen goederen die niet zwaar beschadigd zijn en geschikt zijn voor verkoop in een van onze kringloopwinkels. Wilt u meubels op laten halen, dan zouden we het fijn vinden als u foto’s toevoegt.

Onze medewerker kan in overleg met het hoofdkantoor eventuele beschadigde artikelen, die niet verkoopbaar zijn, afkeuren. We recyclen graag tweedehands goederen, voor grofvuil kunt u contact opnemen met de gemeente. Onze chauffeurs gaan vanzelfsprekend uiterst voorzichtig om met de spullen in uw woning of opslagruimte. Twijfelt u of een artikel onbeschadigd in de vrachtwagen wordt geladen? Dan raden we u aan de spullen zelf naar buiten te begeleiden of neer te zetten.

Neem voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak contact op via het ophaalformulier. Telefonisch zijn we bereikbaar via 070-335 11 55. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@kringloopdenhaag.nl.

 • Voeg een foto van het artikel of het product toe, zodat wij kunnen controleren of de spullen aan onze kwaliteitseisen voldoen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heb je een vraag of wil je iets ophalen?

  Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur jouw vraag naar info@kringloopdenhaag.nl. Voor het maken van een ophaalafspraak kun je ons ook telefonisch bereiken op 070 335 11 55.
  Kringloop Den Haag, al 25 jaar uw betrouwbare kringlooporganisatie!