skip to Main Content
In verband met de veiligheid van onze collega’s en uw gezondheid halen we tot nader order geen goederen bij u op

Let op: aanmelden goederen tijdelijk niet mogelijk

In verband met het coronavirus, de dringende adviezen van de overheid en uw en de gezondheid van onze medewerkers, is het voorlopig niet mogelijk om nieuwe goederen aan te melden bij ons. Zodra de situatie veranderd dan laten wij dat direct weten via onze social media kanalen en website. Dank voor uw begrip!

Goederen laten ophalen

U kunt een afspraak met ons maken om de tweedehands goederen gratis bij u thuis op te laten halen (zelfs op zaterdagen). Deze artikelen mogen niet (zwaar) beschadigd zijn. Eigenlijk is de vraag; kunnen deze artikelen een tweede leven krijgen binnen de kringloop? De chauffeur kan in overleg met het hoofdkantoor eventuele vieze of kapotte artikelen die niet verkoopbaar zijn afkeuren; de kringloop is tenslotte geen grofvuil-dienst. In dat geval kunt u het grofvuil van de gemeente bellen om het mee te laten nemen.

De chauffeurs gaan uiteraard uiterst voorzichtig om met uw spullen in uw woning. Maar als u twijfelt of een artikel zonder schade naar beneden komt, dan is het raadzaam om het zelf naar buiten te begeleiden of neer te zetten. Het ophalen van deze artikelen is uiteraard gratis.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heb je een vraag of wil je iets ophalen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur jouw vraag naar info@kringloopdenhaag.nl. Voor het maken van een ophaalafspraak kun je ons ook telefonisch bereiken op 070 335 11 55.
Kringloop Den Haag, al 25 jaar uw betrouwbare kringlooporganisatie!